shutterstock_1704263050

Personal Touch Travel investeert in behoud regenwoud

Om het belang van duurzaam reizen te onderstrepen, is Personal Touch Travel een samenwerking aangegaan met Stichting Oasebos.

De stichting heeft als doel het beschermen van het regenwoud van Costa Rica. Het regenwoud is essentieel om de biodiversiteit te behouden en om CO2 vast te leggen. De beste manier om het te beschermen, is door zelf stukken regenwoud te kopen en het zo uit het economische verkeer te houden en te beheren, zegt Personal Touch Travel in een toelichting. ‘Om de rijke flora en fauna optimaal te beschermen, koopt Stichting Oasebos zoveel mogelijk oerwoud en houdt de stichting de stukken grond vervolgens in de oorspronkelijke ongerepte staat, puur en adembenemend.’

Om deze plannen te helpen realiseren, kunnen reizigers die in 2022 een reis boeken via Personal Touch Travel een donatie doen voor Stichting Oasebos. Met een donatie van 7,50 euro koopt de stichting al circa 37 vierkante meter regenwoud. Tijdens de loop van het project zal Personal Touch Travel iedere donatie verdubbelen, onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!