Schermafbeelding 2022-10-17 133833

TravDay Webmagazine

Met ruim 450 bezoekers en meer dan 100+ exposanten was de najaarseditie van TravDay opnieuw zeer geslaagd.

In onderstaand TravDay Webmagazine kijken we nog één keer terug op deze dynamische dag met leuke fotocollages, mooie video’s en inspiratie vanuit de standhouders.

LEES HIER HET TRAVDAY WEBMAGAZINE

Net als bij de eerste twee editie in september 2021 en april 2022 was in Hotel Gooiland in Hilversum sprake van een positieve sfeer en heerste er een gezellige drukte. De goedgevulde beursvloer, verdeeld over diverse zalen, was opnieuw de spil van het evenement. Hier werden veel nieuwe contacten gelegd, bestaande relaties verstevigd en werd vooral veel bijgepraat.

Nieuw in deze editie waren de breakout-sessies, met informatieve presentaties in drie zalen, die veel publiek trokken. Wie alles wilde doen, kwam tijd tekort.

Het succes van TravDay is vooral te danken aan de grote betrokkenheid van alle exposanten en bezoekers. Op zo’n dag blijkt eens te meer hoezeer we elkaar in onze sector kunnen versterken. Daarom willen we iedereen bedanken, exposanten en bezoekers. Niet alleen voor hun deelname en komst naar Hilversum, maar ook voor de vele positieve reacties na afloop.

Graag nodigen we bestaande en nieuwe bezoekers uit voor de volgende editie van TravDay, op maandag 3 april 2023 meld je hier aan.

MELD JE HIER AAN ALS BEZOEKER

MELD JE HIER AAN ALS STANDHOUDER

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!