Delfins-Beach-Resort

TUI breidt aanbod op Bonaire uit met Delfins Beach Resort

TUI breidt haar aanbod per 1 november uit op Bonaire met Delfins Beach Resort Bonaire. Dit met 4+ sterren beoordeelde resort beschikt over onder meer ruime 1-, 2- en 3-kamerappartementen, is direct gelegen aan een privé strand en heeft het grootste zwembad en fitnesscentrum van Bonaire.

Ook culinair kunnen gasten volgens TUI hun hart ophalen bij restaurant Brass Boer of het oriëntaalse restaurant Senang. En bij duikcentrum Dive Friends kunnen gasten terecht voor trips en tips voor de beste duiklocaties.

Hogere segment
Manfred Lahey (Head of Product Sun & Beach TUI Nederland): “Delfins Beach Resort is een mooie toevoeging aan ons portfolio in het hogere segment. Ze bieden net dat tikkeltje meer, met het prachtige magna zwembad, de enorme fitnessruimte, het duikcentrum binnen handbereik en de culinaire pareltjes Brass Boer en Senang. Kortom, een perfecte locatie voor een perfecte (gezins)vakantie.”

November
Niels Roseboom (Sales & Revenue Manager van Delfins Beach Resort) voegt daar aan toe: “In ons resort geniet je van de totale Caribische ervaring met het prachtige witte zandstrand en de mogelijkheid om chique te dineren met schitterend uitzicht op zee. We zijn verheugd dat wij vanaf november TUI-reizigers kunnen verwelkomen om ze deze ervaring te geven en ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen.”

Delfins Beach Resort is vanaf nu boekbaar bij TUI. TUI fly vliegt het gehele jaar dagelijks naar Bonaire.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!