Llama-Trekking-CREDIT-Jade-Broadus

Unieke ervaringen rond Glacier National Park

Lamatrekking is een enorm leuke manier om door West Montana te wandelen. Jij en je nieuwe vriend gaan samen op pad met een gids, welke je alles verteld over deze schattige, maar hardwerkende dieren. Geniet samen van een lunch en trek door populaire wandelplekken rond Glacier National Park. Nog een tip in deze regio: verblijf in een van ROAM Beyond’s op maat gemaakte, milieuvriendelijke, RV-stijl mobile cabins. Ideaal voor zowel avonturiers als gezinnen! Bekijk hieronder diverse leuke tips!

  • ROAM Beyond is het beste van kamperen/glamping zonder al die uitrusting mee te moeten nemen. Verblijf in een boutique en aangepaste, eco-vriendelijke RV-stijl hut in de buurt van Glacier National Park.
  • Tijdens een lama trektocht maak je een nieuwe vriend die ook als wandelmaatje fungeert en al je spullen draagt. Leer van je gids hoe deze schattige maar hardwerkende dieren zijn gedomesticeerd tijdens de wandeling naar een lunchplek of tijdens een overnachtingstocht.
  • Met River City Brews Rafting Tours, kies een Montana ambachtelijke bier, krijgen in een vlot op een rivier in Missoula en laat iemand anders doen het peddelen als je geniet van de majestueuze uitzichten terwijl het maken van nieuwe vrienden.
  • Quinn’s Hot Springs heeft net een renovatie van zijn baden met geneeskrachtig mineraalwater achter de rug. Bij Quinn’s kunnen bezoekers een tijd reserveren om te weken in de baden, een voortreffelijk diner nuttigen in het Harwood House Restaurant of overnachten in de lodge of de hutten met uitzicht op de rivier.
  • Garden of One Thousand Buddhas is een internationaal centrum voor vrede, openbaar park, botanische tuin en boeddhistisch centrum gelegen op het Flathead Indian Reservation in de Jocko Valley van Montana. Interessant, toch?

Foto: Jade Broadus

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!