Kettlehouse_OpeningQuote

Unieke muzieklocaties in Montana

Wanneer jouw klanten op zoek zijn naar een muzikale bestemming, dan zijn ze in Montana aan het juiste adres. Deze staat biedt diverse zomerse evenementen vol opzwepende muziek!

  • Montana Folk Festival is Montana’s gratis jaarlijks festival, gehouden op meerdere podia in Butte met levendige internationale acts en lokale favorieten. Het is een mix van muziek, eten en plezier in een van Montana’s meest unieke mijnstadjes! Gehouden in begin juli.
  • Het Kettlehouse Amphitheater trekt de hele zomer artiesten aan in een prachtige openluchtomgeving langs de Blackfoot rivier. Topacts zoals Lyle Lovett, Pat Benatar en Melissa Etheridge hebben opgetreden. Uitzicht op de rivier, vuurplaatsen, en lokale brouwsels en hamburgers die ter plaatse geserveerd worden, maken het onvergetelijk.
  • Tijdens het Magic City Blues Festival komen de straten van Billings straten tot leven met de klanken van traditionele en moderne blues. Dit evenement begint in augustus en trekt artiesten aan als ZZ Top, Steve Miller Band en Buddy Guy.
  • Het Bob Marshall Music Festival is een gezellig en ongedwongen evenement gehouden in het kleine bergdorpje Seeley Lake, midden juni. Het is een weekend van low-key outdoor plezier met eten, ambachten en muzikale acts uit de hele VS.
  • Wat is er beter dan een concert in een koeienweide? Het Red Ants Pants Music Festival vindt echt plaats in een koeienweide in het kleine ranchstadje White Sulphur Springs. Het is een weekend vol met muziek, eten, lokale ambachten, en kamperen in een van de mooiste gebieden van de staat. Het wordt eind juli gehouden.

Kijk hier voor meer bezoektips voor Montana.

Foto: Kettlehouse Amphitheater

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!