shutterstock_1072772864

Word Arizona expert!

Te midden van stof en woestijn liggen twee legendarische toeristische trekpleisters van de VS: de Grand Canyon en (een deel van) Monument Valley. Bezoekers aan deze indrukwekkende staat kunnen ook grote steden als Phoenix bezoeken, zich vergapen aan de reusachtige cactussen in Saguaro National Park en de sfeer van het Wilde Westen ophalen in Tombstone. Leer er meer over door middel van het USA Discovery Program van Brand USA!

Pak deze kans om te trainen, je kennis te verrijken en een specialist te worden in het samenstellen van reizen naar de USA! Brand USA daagt je uit… word een USA Expert en maak kans op een cadeaubon van Rituals ter waarde van €100! Behaal in november de Arizona Regional Expert Badge (of 4 andere badges voor Arizona als je de Regional Badge al hebt), en je dingt automatisch mee naar de prijs. De winactie loopt nog tot en met 30 november 2022, dus meld je nu aan en pak die kans…

Meld je nu aan voor het USA Discovery Program.

       

Naast de diverse staten zijn er ook trainingen voor diverse autoverhuurmaatschappijen (Alamo, Avis en Budget) en je kunt ook nog een Regional Expert worden door de South West training te volgen.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!