spa

Volledig tot rust in Mandara Spa

Heerlijk genieten in een kuuroord op Aruba? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Mandara Spa.

Mandara Spa is een keten en heeft inmiddels 45 spa’s verspreid over de hele wereld. Ook Aruba mag genieten van alle luxe en faciliteiten van de Mandara Spa. Deze biedt namelijk unieke en exotische spabehandelingen met een Balinese inslag.

Je kunt je in deze spa volledig laten verwennen en kiezen uit tal van gezichtsbehandelingen, ontspannen massages, manicure en pedicure behandelingen. Daarnaast heeft het kuuroord een kapsalon en een zonnig terras waarop je heerlijk kunt bijkomen na een ontspannen behandeling.

Je vindt Mandara Spa in de lobby van de Ocean Club, een onderdeel van het Marriott op Aruba in Palm Beach. Benieuwd wat Mandara Spa op Aruba allemaal nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de website.


Relax met ZoiA Spa

ZoiA Spa op Aruba is een uitstekende luxe spa, waar je een vakantie compleet maakt met een (mid)dagje helemaal niets!

ZoiA Spa is gevestigd in het Hyatt hotel in Palm Beach. In de ZoiA Spa treed je binnen in een oase van rust en kun je je lichaam en geest volledig laten ontspannen. ZoiA betekent balans en evenwicht in het Papiamento, de taal op Aruba. Beide termen komen tot uitdrukking in de volledig natuurlijke spabehandelingen van ZoiA Spa. Voel je zorgen uit je lichaam wegvloeien tijdens een ontspannen massage, verkwikkende gezichtsbehandeling en verjongingskuren in deze vredige ZoiA Spa op Aruba.

Wil je meer informatie over dit kuuroord? Bekijk dan de website.

Bekijk hier meer mogelijkheden.

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!