Ga met Corendon mee op studiereis naar…

Voor reisagenten die samenwerken met Corendon, zijn er mooie studiereizen gepland voor het winterseizoen van 2023/2024. Vier prachtige winterbestemmingen zijn geselecteerd.

De bestemmingen zijn Curaçao, Hurghada, Gambia en Dubai. Corendon nodigt reisagenten van harte uit om deel te nemen aan één van deze reizen.

Bestemmingen ontdekken

Rutgher Verstrepen (Salesmanager Retail van Corendon): “Tijdens de studiereizen hebben wij een gevarieerd programma zodat reisagenten niet alleen veel kennis opdoen over de vele verschillende hotels en hotelconcepten. We laten ze echt een bestemming zien doordat we samen ook de natuur en cultuur op deze prachtige bestemmingen ontdekken.”

Studiereizen

  • Curacao 4 tot en met 7 november 2023 
  • Hurghada 6 tot en met 11 november 2023 
  • Gambia 26 tot en met 29 november 2023 
  • Dubai 13 tot en met 17 december 2023 

Uitnodiging

Demi van Santen (Projectmanager Retail van Corendon): “We sturen de reisagenten begin volgende week een uitnodiging via de mail en we doen een oproep op onze besloten Facebook pagina. Wil jij ook mee met één van deze studiereizen, maar heb je geen mail ontvangen of ons bericht op Facebook niet gezien? Stuur dan een mail naar reisagenten@corendon.nl.”

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!