romantiek trouwen

Zoek je een prachtige locatie buiten de Nederlandse grenzen om te trouwen? Of wil je naar een prachtige bestemming voor je huwelijksreis? Dan is Aruba dé bestemming voor jou en je partner (of is het klanten?)

Aruba is het perfecte paradijs voor een droomhuwelijk op het strand. Het eiland is omringd door het kristalheldere water en de zilverwitte stranden. Voor een flinke plensbui op je trouwdag hoef je in Aruba niet bang te zijn. Het is er bijna altijd 25 graden of meer en de zon is het hele jaar door aanwezig.

Op het eiland staan verschillende eventplanners voor je klant klaar om samen alle details uit te werken. Er zijn onafhankelijke aanbieders, maar veel hotels bieden het ook als service aan. Van haar en make-up tot de taart en de muziek. Zij hebben de juiste contacten en zijn goed vertrouwd met het eiland, zodat alles aan je eigen voorkeuren kan worden aangepast.


Huwelijksreis

Kiezen je klanten toch liever voor een bruiloft in Nederland, maar weten ze nog niet waar ze met hun huwelijksreis naar toe willen? Aruba heeft eindeloze mogelijkheden om je klanten de ultieme huwelijksreis te geven waar ze nog jarenlang over zullen nagenieten.

Relax op het strand met een tropische cocktail of ga op een jeeptour door het Arikok National Park. En om je honeymoon helemaal compleet te maken kun je gebruik maken van het Trouwregister. Hier kunnen diners, excursies, autoverhuur en nog veel meer allemaal op voorhand worden betaald. Daarnaast geven veel hotels stelletjes een special treatment zoals gratis kamerupgrades, champagne, massages, diners en meer!

Kijk hier voor meer informatie.

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!