1f0da8596a7d1e0d928077b57f94c101

Begin je avontuur in Arizona!

Arizona staat natuurlijk bekend om de Grand Canyon en de geweldige vergezichten maar er is nog veel meer te ontdekken. Arizona biedt een unieke combinatie uiteenlopend van ruige natuur tot  elegante steden. Lees hier wat er nog allemaal te zien en te beleven is.

Arizona wacht om jouw klanten te verwelkomen en het avontuur tegemoet te gaan. Levendige grote steden, charmante kleine dorpen en natuurlijke wonderen in iedere hoek van de staat. Arizona zal elke vakantie en reiswens vervullen.


Foto: Montezuma Castle National Monument, Arizona

De spectaculaire landschappen van het Grand Canyon National Park en de Sonora-woestijn zijn tot ver buiten de landsgrenzen bekend. De diversiteit in de staat is groot, variërend van cultureel erfgoed van de verschillende Amerikaanse Indianen stammen tot sterrenwachten en van prachtige golfbanen tot lokale wijngaarden. Ook in de restaurants is de verscheidenheid en kwaliteit groot. Combineer, voor het verblijf, historische hotels, gezellige B&B’s, glampings te midden van de prachtige natuur en luxe resorts met spa’s voor een ultieme belevenis. Met de stralende zon hoog aan de hemel overdag en een blinkende, heldere sterrenhemel ‘s nachts!

Ontdek meer over Arizona met Brand USA!

Foto bovenaan: Jim Greer

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!