indian-country-guidebook-1

Bestel de gratis Montana Explore Indian Country reisbrochure

Met adembenemende bergketens, glooiende prairielanden, bezaaid met kleurrijke wilde bloemen en gouden graanvelden en een schilderachtige achtergrond van helder blauwe luchten, is Montana een droombestemming voor onvergetelijke ervaringen en plezier in de buitenlucht. Graag delen we een aantal roadtrips, Powwow etiquette en informatie over de kunst, cultuur en tradities van deze noordwestelijke staat van Amerika in de Montana Explore Indian Country reisbrochure.   

Met zeven reservaten en de door de staat erkende Little Shell Tribe of Chippewa Indianen, zijn er in totaal twaalf tribale naties die ofwel federaal of door de staat erkend zijn in Montana. Aan de zeven federaal erkende stammen is de soevereiniteit van de stammen toegekend, wat betekent dat zij de bevoegdheid hebben om zichzelf te besturen, met enkele beperkingen. Dit gebied van de Native Americans bestaat uit kilometers en kilometers ongerept landschap met prachtige uitzichten en verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden.

Wij moedigen je aan om van de gebaande paden af te gaan om unieke bezienswaardigheden te ontdekken, lokale authentieke kunst en ambachten te kopen, de Native American keuken te proeven en de pracht en schoonheid in Montana te ervaren.

Bewonder de Montana Explore Indian Country reisbrochure en laat je inspireren! 

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!