cardboard sled races

Cardboard sled races in North Dakota & meer!

Fargo’s winterfestival ‘Frostival’ is een buitengewoon festival voor het hele gezien. Van races met kartonnen sleeën, sneeuwbeeldhouwwedstrijden, yoga in de sneeuw, s’mores maken en meer. ‘s Avonds warm je op in een van de oudste gebouwen in Fargo, Drekker’s brouwerij. Het prachtige interieur heeft een Viking-thema met hoge plafonds en bierhal-achtige tafels, waar locals genieten van een uitgebreid assortiment van pilseners en lagers. Lees hieronder wat je zoal tijdens dit festival kunt verwachten.

  • Frostival: Fargo’s winterfestival biedt plezier voor het hele gezin, inclusief kartonnen slee-races, ‘Amazing Race’-achtige wedstrijden, yoga in de sneeuw, winterkamperen en meer. Kijk hier voor het volledige programma.
  • Tailgating: Elk najaar heeft het kampioensteam van de North Dakota State University niet alleen geweldige voetbalwedstrijden waar fans van houden, maar het organiseert ook een geweldige tailgate vooraf. Van die-hard fans tot bezoekers die voor het eerst komen, iedereen is welkom om te genieten van het klassieke eten, drinken en plezier dat je verwacht bij een tailgate. Bekijk hier de gids voor tailgaten.
  • Drekker: Drekker’s Viking-thema brouwerij, in een van de oudste gebouwen in Fargo, heeft een prachtig interieur met hoge plafonds en brouwerij-achtige tafels. Drekker heeft veel zure opties, maar ook seltzers, pilsners en pilsbieren. Kijk hier voor meer informatie.
  • Woodchipper: Deze iconische rekwisiet uit de beruchte film ‘Fargo’ staat in het bezoekerscentrum en zorgt voor een geweldige fotomoment. Bekijk ook de andere filmmemorabilia en koop wat unieke merchandise met een filmthema als je er toch bent. Lees hier meer.
  • Bonanzaville: Dit pioniersdorp is een eerbetoon aan de geschiedenis van de regio. Het eerste huis van Fargo, oude bonanza-boerderijen, een automuseum en nog veel meer maken een bezoek meer dan waard. Kijk hier voor meer informatie

Foto: Frostival

 

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!