Philippinen_Donsol whale shark(c) Philippine Department of Tourism_Erwin Lim

De Filipijnen delen weer uit!

We hebben weer een winnaar! De Filipijnen reiken elke maand een cadeaupakket uit vol leuks, waaronder een Rituals gift voucher. Deze keer valt Peter Guijt van Natuurlijk Reizen in de prijzen. Van harte gefeliciteerd!

De Filipijnen vormen niet alleen een ontzettend mooi land, maar het staat ook voor plezierig reizen door de vriendelijke bevolking. De slogan ‘It’s more fun in the Philippines’ bestaat dan ook niet voor niets. De Filipijnen staan bekend om de prachtige stranden, groene rijstvelden, zeer gevarieerde duikmogelijkheden en spectaculaire natuur met verschillende nationale parken, waar grotten, regenwouden en vulkanen te bewonderen zijn. De eilandengroep is de laatste jaren tevens het decor voor de bekende tv-serie Expeditie Robinson. Maar welke eilanden mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel en hoe reis je van A naar B?

Ontdek het allemaal in de cursus, laat je meevoeren naar deze bijzondere eilandengroep in Azië en win een leuk cadeaupakket met Rituals gift voucher ter waarde van 25 euro, reisgids over de Filipijnen en een prachtige hamamdoek! Elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt, dus het loont om mee te doen! 

Prijzenpakket

•    Hamamdoek van duurzame stoffen (100x180cm) 
•    Reisgids over de Filipijnen
•    Rituals gift voucher twv € 25,00 

START DIRECT!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!