Biking_2c5141ef-10dc-41d9-bc83-91a8b787b2c5

De leukste dingen om te doen in Casper, Wyoming

Casper, gelegen in het hart van de Cowboy State, is een centrum van leuke dingen om te doen. In feite biedt Casper veel van de beste dingen om te doen in Wyoming, allemaal op één plek.

Met fantastische landschappen zoals Casper Mountain, de legendarische North Platte River, Edness Kimball Wilkins State Park, de prachtige rotswanden van Fremont Canyon en kilometerslange paden voor algemeen gebruik, kun je in Casper volop genieten van het buitenleven. Maar het avontuur houdt niet op als je naar binnen gaat. Casper is ook de thuisbasis van meer dan een dozijn geweldige musea, aanraakbare natuurlijke en menselijke geschiedenis, geweldige lokale restaurants, ambachtelijke brouwerijen en distilleerderijen en een levendige kunst– en muziekscene. 

Casper is een echte bestemming voor het hele jaar en je kunt er 365 dagen per jaar terecht voor een perfect uitje. Breng een sneeuwdag door op de sneeuwschoen– of skipaden op Casper Mountain of geniet van de zon op een festival in het centrum of op het water bij Alcova Reservoir. Ontdek het beste van de zomer, herfst, winter en lente in Casper of bekijk ideeën voor gratis dingen om te doen, zodat je het meeste uit je vakantie in Casper kunt halen.

Lees hier meer over de vele mogelijkheden in Casper, Wyoming!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!