KLM Holidays

DTA-reisagenten gaan pakketreizen KLM Holidays verkopen

De aandeelhouders/reisagenten van DTA gaan de pakketreizen van KLM verkopen. DTA en KLM zijn recent een samenwerking aangegaan voor de verkoop van KLM Holidays.

Via KLM Holidays for Trade is KLM officieel partner-leverancier geworden van DTA, zegt voorzitter Erik van der Waard, die het nieuws vrijdag bekendmaakte. ‘Wij zijn enorm content met de nieuwe strategische samenwerking met KLM. In deze lastige en uitdagende tijd is het verheugend om een nieuwe partner van dit formaat te kunnen verwelkomen, waarbij de focus volledig is gericht op een lange termijn partnership. Met KLM Holidays for Trade kunnen de DTA-reisagenten tegelijkertijd het gemak van een pakketreis én de flexibiliteit van maatwerk bieden. Het verblijdt ons enorm dat een bedrijf als KLM zijn vertrouwen uitspreekt in de kennis en kunde van de DTA-aandeelhouders.’

Volgens van der Waard zal DTA de komende tijd verder inzetten op samenwerkingen met nieuwe partners zolang er sprake is van wederzijds partnership. ‘De afgelopen twee jaar hebben ons geleerd dat het essentieel is om uitbreiding te realiseren in het leveranciersbestand met betrekking tot de prefered partners van DTA. Met de toevoeging van het aanbod van KLM Holidays for Trade voor alle DTA-reisagenten wordt het aanbod zowel kwalitatief als kwantitatief naar een volgend niveau gebracht’, zegt Van der Waard.

‘Dat een toonaangevend bedrijf als KLM deze samenwerking bekrachtigt in dit partnership en daarmee vol vertrouwen in DTA uitspreekt wordt door ons dan ook enorm gewaardeerd en voelt als een effectieve ‘Boosterprik’.

Foto: KLM

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!