Cheyenne-Frontier-Days2-CREDIT-Wyoming-Tourism-1200x630

Eten, films en rodeo deze zomer in Wyoming

Van rodeo’s, powwows, kookwedstrijden en filmfestivals… Wyoming biedt het allemaal! Ontdek deze bucketlist evenementen en zorg dat je erbij bent deze zomer! 

Cheyenne Frontier Days – Cheyenne
Dit unieke feest is al sinds 1897 een vaste prik in Wyoming. Cheyenne Frontier Days, bijgenaamd de ‘Daddy of ‘Em all’, is de grootste openlucht rodeo ter wereld. Het evenement vindt plaats in de laatste volle week van juli en omvat rodeo’s, nachtshows, kermisattracties, eten en nog veel meer.

Jaarlijkse Oostelijke Shoshone Indiaanse Dagen – Wind River Reservaat
De jaarlijkse Eastern Shoshone Indian Days vinden plaats in juni. Dit driedaagse feest zet de Indiaanse cultuur in de kijker en is voor iedereen toegankelijk. Geniet van de prachtige powwows, trommels en verkopers.

Fort Bridger Rendezvous – Fort Bridger
Het eerste weekend van september wordt Fort Bridger Rendezvous gevierd. Leer meer over het tijdperk van de bonthandel tijdens een verkenning van Fort Bridger Historic Site. Een van de grootste rendez-vous in het land, met heerlijk eten, historische demonstraties en nog veel meer.

Chugwater Chili Cookoff – Chugwater
Doe elk jaar in juni mee aan deze chili kookwedstrijd in Chugwater. Geniet van alle soorten en niveaus van kruiden in deze kookwedstrijd, plus spelletjes voor kinderen, een autoshow, een rodeo, live entertainment en nog veel meer.

Wyo Film Festival – Sheridan
Dit filmfestival vindt plaats in het laatste weekend van september. Laat u onderdompelen in deze geweldige gemeenschap terwijl u geniet van films.

Kijk hier voor meer informatie over Wyoming.

Foto: Wyoming Tourism

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!