EURAM-winnaars onder de indruk van Abu Dhabi

EURAM-winnaars onder de indruk van Abu Dhabi

Een skyline waar je u tegen zegt, maar ook een eindeloze woestijn, groene mangroves en oases, paleizen met een rijke historie, prachtige moskeeën, en de meest uitzinnige themaparken en – wellicht dankzij Max Verstappen – een welberoemd Formule 1-circuit. Het mag duidelijk zijn: we hebben het over de veelzijdigheid van Abu Dhabi.

Afgelopen juli voegde EURAM de Verenigde Arabische Emiraten toe aan haar uitgebreide aanbod. ‘Je vindt een modern en bijzonder aanbod van hotels én belevingen geleverd door leveranciers die samen zorgen voor bijna 100% online beschikbaarheid. De EURAM-techniek in combinatie met deze bestemming, die qua vraag en mogelijkheden blijft groeien, zorgt voor een ideale mix’, liet Vincent Hekkert destijds weten aan TravMagazine. Om de kennis over Abu Dhabi te updaten, hield EURAM een webinar voor reisprofessionals, met als kers op de taart een reis ernaar toe. En dat hebben Vincent en Danielle Goedkoop geweten. Honderden aanmeldingen kwam er binnen, maar slechts acht reisadviseurs wisten een plekje te bemachtigen op de Winnaarsreis van EURAM naar Abu Dhabi.

Niet te kort komen
Ondanks dat het kwik in Nederland die week niet boven de 5 graden Celsius uitkomt, wordt de koffer gevuld met voornamelijk zomerse kleding. Dat is al een cadeautje op zich, want de Emiraten zijn dé winterzonbestemming bij uitstek. Zeker als je kijkt naar het minimale tijdsverschil van plus drie uur en de vliegtijd van zo’n zes uurtjes, in ons geval aan boord van Etihad Airways die dagelijks vanaf Schiphol naar Abu Dhabi vliegt. We nemen plaats op de gereserveerde Economy Space-stoelen, dat betekent meer beenruimte ofwel een seatpitch van 36 inch. Over feestjes gesproken, wist je dat Etihad Airways in mei al weer tien jaar op Schiphol vliegt? En dat de airline vanaf oktober weer vanaf Düsseldorf Airport gaat vliegen? Maar weet je ook al dat Etihad vijf keer per week vanaf Brussels Airport naar Abu Dhabi vliegt? Maar ook dat passagiers de luxe Etihad-busdienst kunnen boeken die hen gratis, snel en gemakkelijk vervoerd tussen de luchthaven naar Abu Dhabi en Dubai? Eenmaal aan boord vliegen de uren dankzij het uitgebreide entertainmentsysteem en service voorbij en voor we het weten bevinden we ons in Abu Dhabi, dat in de vroege ochtend al een heerlijk zonnetje laat zien.

Max
Abu Dhabi telt tig eilanden, een deel daarvan is aangelegd, maar het grootste gedeelte is duizenden jaren geleden op natuurlijke wijze ontstaan en veel daarvan is beschermd natuurgebied en niet toegankelijk. En daar gaat het vooroordeel dat veel mensen kunnen hebben over Abu Dhabi; dat het er vol staat met grote en imposante gebouwen. Dat het er behoorlijk groen kan zijn, merken we later op deze reis. Maar first stop: Yas Island. Het eiland dat bekend staat om haar themaparken, zoals Ferrari World, Yas Waterworld en Warner Bros. World, maar ook om Yas Marina Circuit waar ‘onze’ Max Verstappen voor het eerst wereldkampioen Formule 1 werd. Alleen daarom al is een bezoek aan het circuit een must do. Op het moment dat we er zijn, racen de gekleurde auto’s over de baan. Het geluid geeft ons meteen kippenvel. Als we later de vraag krijgen of we willen karten op een serieuze miniatuurbaan naast het circuit, dan zeggen we natuurlijk geen ‘nee’. Jurkjes en sandalen worden ingeruild voor stoere overalls, helmen en we zijn klaar voor de start.

Lees meer in TravMagazine van 3 maart. Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier.

Klik hier voor de foto’s op Facebook en hier voor de foto’s/video’s op Instagram (tip: klik op de hoogtepunten EURAM voor een compleet overzicht). 


Vergroot jouw kennis van Abu Dhabi en word een Abu Dhabi Specialist door de korte gamecourses op TravEcademy te voltooien. Na afloop ontvang je een certificaat, kun je een geweldige droomvakantie voor jouw klanten creëren en maak je kans op het winnen van een geweldig Abu Dhabi cadeaupakket vol leuks. Verdiep je in deze bijzondere bestemming en word een ware expert!

Abu Dhabi nodigt bezoekers uit voor een verscheidenheid aan gedenkwaardige, verrijkende ervaringen, die 365 dagen per jaar en op enkele minuten van elkaar beschikbaar zijn. Emirati gastvrijheid staat altijd centraal: een levendige cultuur die bezoekers voorziet van een home-away-from-home gevoel. Met ervaringen die inspireren, prikkelen en herstellen, is er in Abu Dhabi voor iedereen iets te beleven in zijn eigen tempo.

Win door deze korte minicursussen te maken en informeer en enthousiasmeer jouw klanten optimaal! 

Experience Abu Dhabi – Find Your Pace

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!