shutterstock_258203963

Fun in het gletsjer gebied van Montana

Rijden op de Going to the Sun Road is een must-do avontuur in Montana, maar er zijn vele andere manieren van reizen die het verkennen van het Glacier gebied leuk en onvergetelijk maken!

Verken op het water, te voet of op de fiets met Glacier Guides. Zij bieden wildwater rafting of schilderachtige tochten op Glacier’s grensrivieren en wandeltochten, backpacken en natuurwandelingen in Glacier Park. Neem hun Spring Biking
tours en rij de Going to the Sun Road zonder autoverkeer. Overnacht in de eco-vriendelijke Glacier Guides Lodge in West Glacier met gemakkelijke toegang tot het Park.

Probeer e-biking in het Glacier gebied! Er zijn 3 plaatsen waar je e-bikes kunt huren binnen of net buiten Glacier National Park. Bij de Westelijke ingang bij Apgar Village kun je e-bikes huren bij Glacier’s Outdoor Shop. Om buiten het park te huren, dichtbij de West Entrance, kun je terecht bij Glacier Guides in West Glacier op 2,4km van de West Entrance. Zij bieden ook begeleide e-bike tours en begeleide gewone fietstochten.

Sky-Echo in Coram bij de Glacier General Store verhuurt ook e-bikes en ligt 9,5km van de West Entrance. Het is ook langs een fietspad en super dicht bij Glacier Under Canvas voor uw klanten die daar glamping. Coram ligt 9,5km ten zuiden van West Glacier. 

Er zijn ook bromfietsen te huur in West Glacier bij het Crown of the Continent Discovery Center, 1,6km van West Entrance. Glacier Moped Rentals is geweldig voor klanten met RV’s die niet willen rijden willen rijden in het park.

Ontdek uw favoriete wandelroute en bekijk alle details van routes die nieuw voor u door hike734.com te raadplegen. Deze website biedt praktische en gedetailleerde informatie over paden, zoals hoogtestijgingen, water oversteken of schilderachtige picknickplaatsen. Zorg ervoor dat je veilig reist en goed geïnformeerd op pad gaat en vind de beste routes voor uitzichten op gletsjers, uitgesleten valleien, prachtige watervallen en verborgen meren. 

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!