Wyoming-Dinosaur-Center-1

Gezinsvriendelijke musea in Wyoming

In de hele staat Wyoming vind je een aantal gezinsvriendelijke musea. Niet alleen hebben deze musea allemaal praktische functies, maar ze verwelkomen ook het ontdekken en leren van kinderen. Graag lichten we er een aantal uit.

National Historic Trails Interpretive Center – Casper
Het National Historic Trails Interpretive Center is een gratis museum ter herdenking van de Indiaanse geschiedenis en de vroege ontdekkingsreizigers. De tentoonstellingen in zeven galerijen zijn praktisch en helpen bij het leren over de reisroutes van de Pony Express, Mormoonse handkarren en de Oregon en Californië paden. Het is een geweldige stop voor een paar uur met kinderen om ze de rijke geschiedenis van Wyoming te laten ontdekken. Wij denken ook dat The Science Zone de moeite waard is voor een betaalbare en leuke plek voor kinderen om te leren door middel van wetenschap.

Museum van het Amerikaanse Westen – Lander
Het Museum van het Amerikaanse Westen is geopend van mei tot oktober en stelt bezoekers in staat om te lopen door originele Lander gebouwen in de Pioneer dorp en Xeriscape tuin. Het museum heeft ook een openluchtvoorstelling voor Indiaanse dansen. Online werkt dit gezinsvriendelijke museum ook aan een homesteader database waarin je de namen kunt opzoeken van mensen die eind 1800, begin 1900 in Lander verbleven. Wij raden je aan een paar uur te stoppen in het Lander Children’s Museum om de kinderen te laten ontdekken en spelen. Er is een S.T.E.M.-ruimte, een kunst/drama-ruimte, een peuterspeelzaal en een natuurkamer.

Wyoming dinosauruscentrum – Thermopolis
We kunnen het niet over de geschiedenis van Wyoming hebben zonder een gezinsvriendelijk museum te vermelden dat gewijd is aan Wyoming’s beroemdste reptielen – de dinosaurussen. Deze faciliteit van wereldklasse heeft een van de grootste en meest unieke fossielencollecties ter wereld, interessant voor bezoekers van alle leeftijden. In de zomermaanden zijn er vier keer per dag rondleidingen op de opgravingslocatie, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Er is ook een mogelijkheid voor kinderen van 8-12 jaar om een volledige dag alleen voor kinderen opgravingen te doen (reserveren verplicht) voor $100.

Kijk hier voor meer museum tips in Wyoming. 

Foto: Wyoming Dinosaur Center

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!