e5ec636a-2233-45cc-084c-0dd36f5af620

Meer doen en minder uitgeven

Een nieuw programma stelt reizigers in staat om ‘alles-in-één’ mobiele tickets te kopen voor toegang tot attracties in verschillende gebieden van Alabama. De ticketpakketten zijn beschikbaar per regio en per type attractie. Het nieuwe systeem stelt toeristen en touroperators in staat routes met toegevoegde waarde samen te stellen zonder extra kosten.

“De boodschap aan de consument is dat hij minder kan uitgeven en meer kan doen in Alabama met het ‘All-in-One Ticket’,” zei Grey Brennan, adjunct-directeur van het Alabama Tourism Department.

Er zijn zes pakketten beschikbaar:

  • Huntsville en Noord-Alabama
  • Shoals-gebied in Noordwest-Alabama
  • Birmingham-ticket voor attracties
  • Birmingham-ticket voor gezinsplezier
  • Montgomery-ticket voor attracties
  • Montgomery, Selma en Tuskegee-ticket voor attracties

Ticketpakketten variëren van één tot drie dagen, en de duurste optie is $90 voor een bezoek aan meerdere attracties in Huntsville en Noord-Alabama gedurende vijf dagen, zo blijkt uit de ticketwebsite. “In principe betaal je één tarief, en je kunt zoveel attracties bezoeken als je wilt die aan dat ticketpakket deelnemen,” zei Brennan. Tot nu toe doen 39 attracties mee. De Golfkust van de staat en andere gebieden zullen naar verwachting later als opties worden toegevoegd, aldus een aankondiging.

De Alabama All-In-One Ticket is beschikbaar voor aankoop via alabama.travel en zal binnenkort beschikbaar zijn via 3rd party ticket aggregators zoals Viator, GetYourGuide, HotelBeds, enz. Het Alabama All-In-One Ticket is een geweldig hulpmiddel wanneer je een zuidelijke tour aan jouw klanten wilt aanbieden met overnachtingen in Alabama. Het Alabama All-In-One Ticket biedt een grote toegevoegde waarde voor de klant.

Kijk hier voor meer informatie.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!