Championship-Indian-Relay-Race-CREDIT-Sheridan-County-Travel-and-Tourism-1200x630

Rodeo’s en festivals in Sheridan, Wyoming

Sheridan staat bekend om de meest legendarische evenementen in het westen van de Verenigde Staten. In juli voel je je een week lang een echte cowboy tijdens de Sheridan WYO Rodeo, een uniek Amerikaans sportspektakel waar ook de jaarlijkse Championship Indian Relay Races plaatsvinden. De kunst van ambachtswerk wordt in september getoond tijdens het jaarlijkse Born-in-a-Barn evenement. Van mode en meubels tot muziek en eten, dit evenement omarmt het motto ‘craft is king’!

De rijke culturele erfenis van Sheridan County is diep geworteld in de kunst, en dat zal dit voorjaar duidelijk te zien zijn wanneer het Brinton Museum leerbewerkers uit Wyoming naast meesters uit Japan laat zien. 

Midden juli wordt een week lang de westerse cultuur gevierd, die het hart van de cowboy in iedereen verovert tijdens de Sheridan WYO Rodeo, met een van de meest unieke sportspektakels in Amerika in de jaarlijkse Championship Indian Relay Races.

Het weekend van Labor Day brengt een evenement dat de geest en de tradities van het Westen viert: Tijdens de jaarlijkse Don King Days worden klassieke ruiterevenementen georganiseerd die uniek zijn voor Sheridan. Neem de hele familie mee en beleef steer roping, bronc riding, live muziek en kampioenschaps polowedstrijden op het gras van het Big Horn Equestrian Center.

De ambachtelijke scene in Sheridan is een van de meest robuuste in de Mountain West, en het wordt gevierd elke september op de jaarlijkse Born in a Barn evenement. Van mode- en meubelverkopers tot muziek en eten, dit evenement omarmt het motto ‘ambacht is koning’.

Voor meer informatie over Sheridan, bezoek SheridanWyoming.org.

Foto: Indian Relay Races maken deel uit van de Sheridan WYO Rodeo, een week lang viering van de westerse cultuur (Sheridan County Travel and Tourism)

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!