Air Transat - Plane A321 Neo LR

Samenwerking Air Transat en Miles Attack

De Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat gaat een samenwerking aan met Miles Attack om reisagenten te belonen voor hun toewijding door hen de mogelijkheid te bieden Miles te verzamelen.

Air Transat zal vanaf 1 maart 2022 de enige luchtvaartpartner van Miles Attack zijn die vluchten naar Canada aanbiedt. Een samenwerking die vooral nu impact heeft daar Canada de toegangsrestricties voor internationale reizigers sinds kort versoepeld heeft.

De verkochte tickets moeten hun vertrekpunt hebben in Nederland of België en als eindbestemming één van de 5 Canadese steden die Air Transat aanbiedt (Montreal, Quebec, Toronto, Calgary of Vancouver).

Het aantal toegekende MILES hangt af van het type tarief dat wordt verkocht:

  • 50 Miles voor het uitgeven van een Eco Budget-ticket
  • 100 Miles voor het uitgeven van een Eco Standard-ticket
  • 200 Miles voor het uitgeven van een Eco Flex-ticket
  • 300 Miles voor het uitgeven van een Club Standard- en Club Flex-ticket

Een enkele reis wordt vergoed op hetzelfde barema als een retour ticket. In het geval van een tariefcombinatie wordt de hoogste tariefcategorie toegepast. Om deze lancering te vieren, verdubbelt Air Transat de Miles op alle tickets die uitgegeven worden tussen 1 maart en 31 maart 2022.

De verdiende Miles kunnen ofwel als cadeau worden ingeruild, als All Points (Accor-loyaliteitsprogramma) worden gespaard of omgezet worden in euro’s op hun Mastercard Miles Attack-kaart.

“Air Transat is verheugd om deel te nemen aan het Miles Attack-programma. Onze deelname aan dit lidmaatschap is een mooie aanvulling in deze tijden van post-pandemie. Deze samenwerking zal ons in staat stellen de terugkeer te versterken. Miles Attack is veel meer dan een campagnebelofte, het is een effectief hulpmiddel om de koopkracht van reisagenten te vergroten. Air Tansat sluit zich dan ook graag aan bij dit programma om reisagenten, na deze moeilijke periode in de sector ‘wat extra’s’ te bieden”, benadrukt Cyril Cousin, Directeur Frankrijk-Benelux van Air Transat.

“We zijn erg verheugd Air Transat te verwelkomen in het Miles Attack-programma en reisagenten een nieuwe belangrijke partner in de toeristische sector te kunnen bieden die hen dagelijks zal belonen voor hun werk en loyaliteit. Air Transat wordt de 3e luchtvaartmaatschappij die deelneemt aan het programma, naast een vijftigtal andere partners die dagelijks dezelfde visie en dezelfde betrokkenheid delen ten gunste van de reisagenten die zo essentieel zijn voor onze sector. Het programma is hiervoor ontworpen : om de grootste spelers in de branche samen te brengen om reisbureaus beloningen te bieden die hunverdienste waardig zijn. Welkom Air Transat!”, aldus Elodie Noriant (Managing Director Miles Attack).

WINNEN

Wil jij je verder verdiepen in Air Transat en kans maken op een Rituals pakket, luxe packing cubes of camera? Maak dan de snelle gamecourses over deze airline!

Te winnen prijzen:

  • RITUALS The Ritual of Karma Giftset Small
  • Luxe Packing Cubes set
  • Agfa Compact Cam DC5200 blauw

Succes!

                           

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!