06-SawtoothSB-Drone-Driving-and-River-1

Schilderachtig achterland van Idaho

Idaho’s 31 scenic byways beslaan meer dan 3.800 kilometer, en bieden jouw klanten een grootse en fascinerende road trip met de auto, camper of motorfiets.

Volg de Sawtooth Scenic Byway om het iconische Sun Valley te bezoeken. Sun Valley is wereldberoemd om het skiën en biedt veel charme, luxe en fantastische herinneringen. Rijd verder naar Stanley voor een schilderachtig uitzicht op de Sawtooth Mountains vanaf Redfish Lake.

Neem vanuit Stanley de Salmon River Scenic Byway naar het Land of the Yankee Fork State Park voor hoogtepunten uit de grensmijnbouwgeschiedenis van Idaho. Het informatiecentrum toont het mijnverleden van het gebied, en historische sites en spookstadjes in het park vertellen het verhaal van de vroege bewoners en goudzoekers van het land.

Ontdek ongerepte wildernis en fotowaardige landschappen langs de Payette River Scenic Byway voordat je het gezellige bergstadje McCall induikt. McCall is een paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. Peddel, rijd of zwem in Payette Lake, wandel of mountainbike in Payette National Forest of ontspan in het centrum van McCall.

Verken het zuiden van Idaho op de City of Rocks Backcountry Byway. Deze route slingert zich rond twee geografische toppers – City of Rocks National Reserve en Castle Rocks State Park – compleet met torenhoge granieten koepels die wereldberoemd zijn voor rotsklimmen, evenals historische paden.

 

 

Foto: Idaho Tourism

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!