bully-pulpit-hole-16-chip-henderson-trmf-webheader

Sla jouw slag op één van de beste golfbanen van de VS

Geweldige golfbanen, elk met hun eigen karakteristieke landschappen en uitdagingen, zijn overal in North Dakota te vinden.

Er is de Lewis and Clark Golf Trail, een reeks 18- en 9-holes banen langs dezelfde route die Lewis en Clark namen door centraal Noord-Dakota.

Ook de Triple Golf Challenge omvat rondes met korting op drie van de best beoordeelde golfbanen van de staat – en van het land: The Links of North Dakota bij Ray, Hawktree Golf Club in Bismarck, en Bully Pulpit Golf Course in Medora. Alle drie staan ze op 1, 2 of 3 in de ranglijsten van de staten door Golf Digest, GOLF en Golfweek. In de top 100 van openbaar toegankelijke golfbanen in de V.S. van Golfweek in 2022 staan The Links of North Dakota op nummer 42 en Hawktree Golf Club op nummer 72 van het land.

In de Red River Valley zijn Fargo Country Club en Grand Forks’ King’s Walk twee hoog gewaardeerde links, net als de Vardon Golf Club in Minot. Hier vind je meer kampioensgolfbanen en unieke golfbanen in Noord-Dakota.

Pak je clubs en wat vrienden voor een leuk en ontspannen buitenavontuur en ontdek zelf waarom North Dakota een golfbestemming in opkomst is.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!