Mount-Rushmore-Sunrise-0019-20170526-Coppess-(1)(1)

South Dakota lanceert speciaal paspoort

De South Dakota Department of Tourism heeft de lancering aangekondigd van het exclusieve gratis mobiele paspoort South Dakota Great Finds, dat verborgen juweeltjes in South Dakota onder de aandacht brengt.

Het Great Finds paspoort moedigt gebruikers aan om de vele verborgen schatten in South Dakota te ontdekken en te ervaren. Met het paspoort kunnen bezoekers inchecken bij aangewezen Great Finds-locaties om een reeks prijzen uit South Dakota vrij te spelen en kortingen te krijgen bij deelnemende bedrijven. Het paspoort bevat meer dan 100 locaties, waaronder restaurants, winkels, buitenactiviteiten en lokale parken, die de pashouders kunnen ontdekken. South Dakota Great Finds zal zich blijven uitbreiden met nieuwe partners, locaties en bedrijven uit de hele staat, met als doel ten minste één verborgen juweel in elke gemeenschap te laten zien. Deze mobiele ervaring zal bezoekers in staat stellen om te ontdekken wat de geweldige staat South Dakota echt maakt.

Om ervoor te zorgen dat bezoekers het meeste uit hun tijd in South Dakota kunnen halen, zullen er voortdurend extra paspoorten worden uitgebracht die een reeks van niche-aanbiedingen in heel South Dakota zullen belichten.

Het gratis paspoort kan worden geraadpleegd via TravelSouthDakota.com en wordt geleverd aan mobiele apparaten, zonder dat een app hoeft te worden gedownload.

Voor meer informatie over South Dakota, bezoek TravelSouthDakota.com.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!