TUI cruises

TUI Cruises start verkoop voor de luidruchtigste cruise van Europa

Hij is weer terug: de Full Metal Cruise van TUI Cruises. De negende editie van deze themacruise, gericht op hardrock-fans, gaat in juni dit jaar naar Groot-Brittannië.

Aanvankelijk stond de negende editie gepland voor september 2020, maar corona stak daar een stokje voor. De themareis wordt van 2 tot 7 juni gehouden aan boord van de Mein Schiff 3. Het schip vaart vanuit Bremerhaven langs de oostkust van Groot-Brittannië, naar het Schotse Invergordon en via Newcastle weer terug naar Bremerhaven.

De echte liefhebbers gaat het niet zozeer om de bestemming, maar om het programma op het schip. Aan boord zijn drie podia waar diverse rockbands optreden, waardoor het schip verandert in een varend rockconcert. Of zoals TUI Cruises in een toelichting zegt: ‘Vijf dagen lang kan er aan boord geheadbangd worden tot het schip schommelt en de luchtgitaren gloeien.’ Behalve optredens zijn er meets & greets met de artiesten, comedy, een bioscoop, een metal karaoke, lezingen, metal-wellness, een tatoeage-artiest en muziekworkshops.

De vijfdaagse Full Metal Cruise kost vanaf 1.349 euro bij dubbele bezetting, inclusief ‘Full Metal’ verzorging en festivalprogramma. De verkoop voor de Full Metal Cruise is inmiddels opengesteld. TUI Cruises spreekt zelf over de ‘luidruchtigste cruise van Europa’. 

Foto: TUI Cruises

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!