Golfreizen-TUI-Sports

TUI Sports start met golfreizen

Op de Nick Faldo golfbaan van het Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in het Turkse Belek lanceerde TUI Nederland afgelopen weekend TUI Golfreizen. De nieuwste aanwinst bij TUI Sports, bekend van onder andere marathonreizen en de F1 reizen. Arjan Kers, General Manager ging samen met Frans Leenaars, CMO Western Region en zo’n 30 reisagenten de baan in om dit heuglijke moment te vieren.

Kers: “Een TUI vakantie boeken en dan als extra bagage je golftas meenemen. Duizenden golfers doen dat vandaag de dag. Met TUI Golfreizen is dat niet meer nodig. We ontzorgen deze klanten door ze een compleet verzorgde golfreis te bieden die je helemaal naar eigen wens samenstelt. Het is een unieke formule die alles in zich heeft om een succes te worden.”

Spanje, Portugal en Turkije
Er is gestart met verschillende bestemmingen in Spanje (Malaga en de Canarische eilanden), Portugal (Algarve) en Turkije (Belek). Dit wordt de komende maanden verder uitgebreid met onder andere Marokko, Aruba, Curaçao en winterbestemmingen als de Dominicaanse Republiek, Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten.

Foto: Arjan Kers – General Manager TUI Nederland, Reinier Boss – Productmanager Golf TUI Sports, Frans Leenaars – CMO TUI Western Region en Nadil Tosun – General Manager Millennium Golf bij de officiële lancering in Belek, Turkije.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!