shutterstock_641355409

Wie o wie is de december winnaar?

De Filipijnen hebben aan het begin van dit jaar weer iemand heel gelukkig gemaakt! Kijk snel wie de winnaar is van het cadeaupakket met Rituals gift voucher, reisgids en hamamdoek! 

Saskia Thorn Leeson, medewerker clientenservice bij ANWB Reizen, heeft het geweldige cadeaupakket gewonnen door deelname aan de cursus in december vorig jaar! 

Van harte gefeliciteerd! 

De Filipijnen vormen niet alleen een ontzettend mooi land, maar het staat ook voor plezierig reizen door de vriendelijke bevolking. De slogan ‘It’s more fun in the Philippines’ bestaat dan ook niet voor niets! Deze eilandengroep staat bekend om de prachtige stranden, groene rijstvelden, zeer gevarieerde duikmogelijkheden en spectaculaire natuur met verschillende nationale parken, waar grotten, regenwouden en vulkanen te bewonderen zijn. De Filipijnen zijn de laatste jaren tevens het decor voor de bekende tv-serie Expeditie Robinson. Maar welke eilanden mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel en hoe reis je van A naar B? 

Ontdek het door middel van de cursus en win een leuk cadeaupakket met Rituals gift voucher ter waarde van 25 euro, reisgids over de Filipijnen en een prachtige hamamdoek! Elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt, dus het loont om mee te doen! 

Prijzenpakket

•    Hamamdoek van duurzame stoffen (100x180cm) 
•    Reisgids over de Filipijnen
•    Rituals gift voucher twv € 25,00 

START DIRECT!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!