Maak elke maand kans op het boek ‘Backroads of Texas’!

Ontdek Texas door middel van de cursus en krijg de beste tips per regio, zodat ook jij een unieke rondreis voor jouw klanten kunt samenstellen. Elke maand maak je kans op het winnen van het 176 pagina tellende boek ‘Backroads of Texas’, dus doe je best!

Texas is veel meer dan je denkt. Van geheel Amerika is het misschien wel de meest diverse staat en met 7 unieke geografische regio’s is dat ook niet vreemd. Leer alles over deze indrukwekkende staat en zie waarom dit een bestemming is waar jij jouw klanten met veel plezier naartoe kunt sturen voor een welverdiende vakantie. Denk bij Texas aan buitenleven en natuur. Wandelen en kamperen in Big Bend National Park en raften en kajakken op de Rio Grande rivier. Paardrijden door de glooiende heuvels van Hill Country rondom het charmante plaatsje Fredericksburg en mountainbiken door de woeste vallei van Palo Duro Canyon State Park, niet ver van Buddy Holly’s stad, Lubbock.

Met ruim 1.000 km aan kustlijn, aan de oevers van de warme wateren van de Golf van Mexico, denk je ook aan strandbeleving. Schildpadden die nestelen in South Padre Island en scholen dolfijnen die langs de kust spelen, zoals in Galveston vlakbij Houston met het Johnson Space Center.Veel boerderijen en ranches maar ook voor afwisselende steden denk je aan Texas. Van de River Walk in het pittoreske San Antonio tot de muzikale hoofdstad van de wereld ‘Austin’. Van Fort Worth, waar je oog in oog kunt staan met échte cowboys, tot Dallas, waar je ‘s avonds kunt genieten in één van de levendige wijken zoals Deep Ellum.

Uiteraard denk je zeker aan eten als je aan Texas denkt. Maar het is niet alleen barbecue wat de klok slaat, alhoewel het hier uitzonderlijk goed is. Alles van Mexicaanse lekkernijen tot restaurants van wereldklasse.

Met zoveel te ontdekken, waar wacht je nog op?

WINNEN

Rond de cursus over Texas af en maak iedere maand kans op het boek ‘Backroads of Texas’. Het boek bevat dertig routes die je meenemen van de snelwegen en gebaande paden en is rijkelijk geïllustreerd met foto’s, kaarten en vintage advertenties van de vele landschappelijke, historische en culturele bezienswaardigheden van Texas.

START DIRECT!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!