Win een heerlijk weekend in één van de hippe Poolse steden!

Wil jij je klanten een aantrekkelijke en voordelige bestemming aanraden, die ze positief zal verrassen? Maak dan nader kennis met de leukste steden van Polen, waaronder de koninklijke stad Krakau, de meest groene hoofdstad van Europa Warschau, Hanzehavenstad Gdańsk en de minder bekende parels Wrocław en Poznań. Op TravEcademy vind je een tweetal e-courses, die je nader kennis laten maken met deze charmante steden. Wanneer je deze succesvol afrondt, maak je kans op het winnen van een luxe weekend voor 2 personen in Warschau of Poznań, inclusief tickets en hotelvoucher!

Een (h)eerlijke keuken (in Polen houden ze van slow food), 23 nationale parken, bezienswaardigheden die je nergens anders tegenkomt en verbazingwekkend goed weer maken van Polen een aantrekkelijke bestemming. Bovendien is het ver verwijderd van massatoerisme en alle grote Poolse steden hebben rechtstreekse vliegverbindingen met Schiphol of Eindhoven. Kortom, je klant komt gegarandeerd enthousiast terug. 

Krakau
Koninklijke stad Krakau met zijn romantische boulevards, kastelen in renaissancestijl en de charmante joodse wijk zit in de lift als citytrip-bestemming. De grote touroperators hebben Krakau in hun aanbod opgenomen en rechtstreekse vluchten naar deze stad zijn legio.

Warschau
Unieke stad Warschau is de meest groene hoofdstad van Europa en een bruisende, jeugdige stad voor foodies en liefhebbers van geschiedenis. Het is een stad vol contrasten, waar je historische monumenten treft naast hedendaagse architectuur. In Warschau ontmoeten oosterse en westerse invloeden elkaar en gaan toekomst en traditie hand in hand.

Gdańsk
Sommige steden weten je flink te verrassen. Hanzehavenstad Gdańsk is zo’n stad, in het noorden van Polen, met een eeuwenoude geschiedenis. Onontdekt door de grote massa, geliefd bij de kenners: Gdańsk doet zijn bijnaam ‘Parel aan de Oostzee’ eer aan.

Wrocław
Wrocław is het belangrijkste culturele en toeristische centrum van Zuidwest-Polen en is echt een stad om van te houden. Niet voor niets presenteert ‘de stad van honderd bruggen’ zich met een naam die internationale weerklank heeft: ‘Vrots-love’.

Poznań
Poznań is een van de oudste steden van Polen en wordt ook wel de ‘wieg van de Poolse staat’ genoemd. In Poznań en in de omgeving kan men vele monumenten vinden die een 1000-jarige geschiedenis hebben. Nu is het een bruisende studentenstad met een kleurrijk marktplein vol horeca. Hier vind je van alles het beste, van het prachtige stadhuis tot de heerlijke Sint-Maarten croissant.

Al deze steden hebben een eigen identiteit en verrassende bezienswaardigheden, die het ontdekken meer dan waard zijn!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!