Win een plek op de FAM trip naar Litouwen

Leer meer over Litouwen door de cursus af te ronden en win een plek op de exclusieve Ambassadeurs Groepsreis naar Litouwen van 9 tot en met 13 september 2024 met max. 13 personen. Deze reis is inclusief vluchten, overnachtingen en activiteiten. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven en deelnemen aan ten minste één van de B2B-activiteiten in 2024. Deadline voor deelname is 13 augustus 2024. Lees er hier meer over!

Litouwen ademt geschiedenis en mysterie. Het is relatief onbekend, maar deze Baltische Staat is een vakantieland in opkomst. Je vindt hier historische steden, festivals en een veelzijdigheid aan natuur, zoals bosrijke gebieden, duinen en mooie meren. In het historische centrum van hoofdstad Vilnius zie je veel gebouwen in barokstijl. Ook Kaunas is een aantrekkelijke stad met veel historische gebouwen en musea. Op de Curonian Spit ontdek je dan weer eindeloze rijen zandduinen, terwijl je geniet van de milde Oostzee-wind. Je zou het misschien niet verwachten, maar in Litouwen bevindt zich het geografische middelpunt van Europa, in Purnuškės, aangegeven in de vorm van een monument.

Een rondreis Litouwen is zeker aanrader! Graag nemen we je virtueel mee door middel van de cursus over Litouwen, zodat je jouw klanten kunt inspireren met deze unieke bestemming.

Lithuania. Co-create Experiences

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!