Win een reis naar Madrid

Exclusieve winactie voor reisagenten van Air Europa!

Air Europa is trots op jouw inspanningen als reisagent en in samenwerking met Miles Attack willen ze je graag belonen. Heb je al gehoord van de mogelijkheid om met Air Europa-tickets Miles te verzamelen voor leuke cadeaus via het Reisagent programma van Miles Attack? Als je nog geen account hebt, kun je deze aanmaken op de Miles Attack website.

Speciaal voor jou lanceert Air Europa deze maand een spannende winactie!

  • De uitdaging: Registreer zoveel mogelijk tickets in het Miles Attack programma tussen 17 november tot en met 3 december 2023.
  • De beloning: De reisagent die de meeste tickets registreert, wint twee exclusieve vliegtickets naar het schitterende Madrid met Air Europa!

Ontdek de charme van deze levendige stad. Geniet van heerlijke tapas, bewonder de historische bezienswaardigheden en dompel je onder in de Spaanse cultuur.

Actieperiode loopt tot en met 3 december 2023.

Hoe doe je mee? Simpel: registreer zoveel mogelijk tickets via het Miles Attack programma. Elke geregistreerde ticket vergroot je kans om deze geweldige prijs in de wacht te slepen.De winnaar wordt op 05 december bekendgemaakt op de Miles Attack website en via een persoonlijke e-mail.Hartelijk dank voor je inzet voor Air Europa. We verheugen ons erop om jouw successen binnen het Miles Attack programma te vieren!

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!