Dia 11_Foto 1-1000

Drie geweldige prijzen uitgereikt door Travel South

Ben jij ook zo benieuwd wie het weekendje Puur Natuur, de cadeaubon van Bever Sports en de vogelexcursie in de Biesbosch hebben gewonnen door deelname aan de e-course over de natuur en outdoor mogelijkheden in de Travel South regio? Inmiddels zijn de winnaars bekend!

Een mooi aantal reisprofessionals heeft zich in de regio verdiept. Inmiddels de beste deelnemers bekend, die binnenkort kunnen gaan genieten van hun welverdiende prijzen!  

  • 1e plekMariska Pot, Customer Relations bij ANWB Reizen – 1x een weekend weg Puur Natuur ter waarde van € 85,-
  • 2e plekStephan Taminiau, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel – 1x een cadeaubon van Bever Sports ter waarde van € 50,-
  • 3e plekMarjolein Sangers, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel – 1x een vogelexcursie in de Biesbosch ter waarde van € 24,75

Daarnaast hebben ILse Varewyck, travel agent bij De reisspecialist en Tamara Verhoeven, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel een leuke goodiebag gewonnen!

VAN HARTE GEFELICITEERD!

De natuur in de Travel South regio is heel divers en afwisselend. Van de prachtige kustlijn met hagelwit zand en azuurblauwe zee in North en South Carolina tot de woeste bergketen van de Appalachen in Oost-Tennessee. Van de katoenvelden in Alabama en de natuurlijke bruggen van de Ozarks in Missouri en Arkansas, tot aan de moerassen van Louisiana. Van de glooiende heuvels in Kentucky tot de woeste natuur van West Virginia. Er is voor iedereen wat te zien, doen en beleven in de natuur van de Travel South regio.

In de cursus ‘Natuur & Outdoors in de Travel South regio‘ maak je kennis met de diversiteit van de staten West Virginia, Tennessee en North Carolina. Simpelweg omdat we niet alle staten in één cursus kunnen bespreken. Dat neemt niet weg dat er ook in de andere staten Missouri, Arkansas, Louisiana, Alabama, South Carolina en Kentucky zoveel te zien en beleven is. Kijk voor meer inspiratie op de website van Travel South onder het kopje Experiences.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!