Weer een gelukkige winnaar bij SkyTeam

Elke maand verblijdt SkyTeam de beste deelnemer aan hun cursus op TravEcademy. Dit keer werd Chantal van Merode van Schiphol Travel International verrast door Hassan Semmad van Korean Airlines met een goodiebag. Van harte gefeliciteerd!

Ook kans maken?

Ben jij klaar voor een adrenalinestoot? SkyTeam biedt jou de kans om een onvergetelijke ervaring te winnen. Of je nu de sensatie van skydiven, de snelheid van blokarten, de kracht van powerkiten, of de serene schoonheid van een ballonvaart wilt ervaren, SkyTeam maakt het mogelijk!

Wat je ervoor moet doen? Heel eenvoudig; rond de cursus over luchtvaartalliantie SkyTeam af en je dingt al mee. In deze cursus ontdek je meer over de diverse luchtvaartmaatschappijen, haar netwerk, SkyPriority, lounges wereldwijd en nog veel meer. We raden je aan om zo vaak mogelijk mee te doen, want elke maand maak je kans, ook als je al eerder hebt meegedaan.

Dit zijn de te winnen prijzen:

  • Blokarten en powerkiten aan zee voor 2 personen
  • Indoor skydiven voor 2 personen
  • Ballonvaart voor 2 personen
  • Een rijkgevulde Skyteam goodiebag

Bereid je voor op een once-in-a-lifetime avontuur vol spanning en adrenaline. Rond de cursus van SkyTeam af en maak kans om jouw dromen werkelijkheid te laten worden!

START DIRECT

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!