Eat, Drink & be Merrry!

Een van de dingen wat de Travel South regio het hele jaar door zo bijzonder maakt – niet alleen tijdens de feestdagen – is het unieke, authentieke, alleen daar te vinden eten en drinken. In de zuidelijke staten kun je een breed scala aan lokale en traditionele gerechten ontdekken waar je wellicht nog nooit eerder van hebt gehoord. Denk aan Burgoo of King Cakes. Maar ook echte klassiekers zoals gumbo en pulled pork. De drankkaart in deze staten heeft eveneens een unieke twist. Laat je verrassen door de culinaire schatten en festiviteiten die het Zuiden te bieden heeft. ben je nieuwsgierig geworden? lees snel verder en ontdek alle culinaire hoogtepunten!

Festiviteiten in Missouri, Arkansas en Louisiana

In de staten Missouri, Arkansas en Louisiana kun je je culinair laten verwennen met een overvloed aan traditionele lekkernijen. Of je nu de sfeer van Lambert’s Café in Louisiana wilt ervaren, de Wine Trails van Arkansas wilt verkennen, of het feestelijke Mardi Gras in Louisiana wilt meemaken, elke staat heeft zijn eigen specialiteiten. Vaak kun je zowel traditionele als gemoderniseerde gerechten en drankjes proeven die de lokale smaken en tradities weerspiegelen. Als je meer wilt weten over de diverse festiviteiten, lokale lekkernijen en drankjes, lees dan verder.

Klik hier om verder te lezen

Authentieke smaken van Kentucky, Tennessee en Alabama

Laat je verleiden door de diverse smaken van Kentucky, Tennessee en Alabama. Ontdek de traditionele Burgoo in Kentucky, probeer de pittige Hot Chicken in Tennessee en proef de overheerlijke BBQ in Alabama. De drankenkaart is net zo verleidelijk. Wist je bijvoorbeeld dat de Long Island Iced Tea zijn oorsprong vindt in Tennessee? Of ben je meer geïnteresseerd in het proeven van ambachtelijke gebrouwen bier in Alabama? En vergeet ook vooral niet de Original Hot Brown Sandwich te proeven, een must-try uit Kentucky. Lees verder om meer te ontdekken over de veelzijdige eetcultuur van deze staten.

Klik hier om verder te lezen

Culinair genieten in West Virginia, North Carolina en South Carolina

Naast de prachtige natuur in deze drie staten kun je er ook zeker terecht voor heerlijke dinermogelijkheden. Voor de liefhebbers van bier is West Virginia de ideale bestemming, in North Carolina ben je aan het goede adres als je van vis en zeevruchten houdt. Voor degenen met een voorliefde voor traditionele BBQ-gerechten is South Carolina de juiste plek. Probeer bijvoorbeeld het speciale biertje genaamd Blarney Fife in West Virginia, bezoek de Oyster Trail van North Carolina of download een gratis SC BBQ Trail Map van South Carolina en geniet van de pulled pork. Lees verder over de diverse smaken van deze staten en laat je verrassen.

Klik hier om verder te lezen

Wil je nog meer routesuggesties en inspiratie, zodat je de ultieme vakantie kunt samenstellen voor jouw klanten? Ga dan naar de website van Travel South. Heb je nog vragen, stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!