Maak zelf kennis met Oman

Na weken met regen en korter wordende dagen is het fijn om weg te dromen bij een warme bestemming zoals Oman. Wellicht ben je al wel eens in Oman geweest en heb je kunnen ervaren hoe bijzonder, gastvrij en authentiek de bestemming is.

WANNEER GA JIJ NAAR OMAN?

Ontdek Oman zelf
Op de website www.experienceoman.om vind je onder het kopje touroperators alle DMC’s en tour aanbieders in Oman die graag voor jou of je klanten aan de slag gaan zodat je een reis naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kun je als ZRA ook bij veel Nederlandse Touroperators terecht voor zowel (kleinschalige) groepsreizen als individuele reizen.

Heel veel Oman aanbieders op de ITB
Ben je van plan naar de ITB te gaan? Dan kun je niet om Oman heen. Oman is dit jaar gastland en komt met zeer veel DMC’s en hotels naar Berlijn. Het ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuwe DMC, kennis te maken met andere DMC’s of te leren over hotels. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee over logische afspraken en zijn zelf uiteraard ook aanwezig in Berlijn.

ACTUEEL  

In Birkat Al Mouz is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de wederopbouw van vervallen lemen huizen. De Bait Al Sabah Heritage Inn & Café in het kleine oasestadje Birkat Al Mouz heeft een paar gastenkamers en een geweldig café, dat al snel een favoriete ontmoetingsplek voor de lokale bevolking is geworden. Een geweldige optie voor reizigers om een tussenstop te maken om de oase te verkennen en te genieten van een kopje koffie.

Het ANVR congres zal in 2024 plaatsvinden in Oman! Dit is bekend gemaakt tijdens het ANVR congres in Asturias. Het congres zal plaatsvinden in November. Exacte data en thema zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Kijk hier voor meer informatie over Oman

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!