Tech South: Innovate & Elevate!

De mogelijkheden in technologie zijn tegenwoordig op allerlei leuke en interactieve manieren te ervaren. Zo kan je in Alabama veel te weten komen over de ruimtegeschiedenis in het U.S. Space and Rocket Center in Huntsville. Ook zijn er steeds meer ontwikkelingen in gamen en virtual reality. Deze komen tot leven in – verassend genoeg – Missouri. Dit zijn enkele voorbeelden van soms onverwachte maar leuke toevoegingen tijdens een rondreis door de Travel South staten! 

De Toekomst van Gamen in Kansas City

Welkom in Kansas City, Missouri, waar gamen een heel nieuwe dimensie krijgt. Hier vind je een bijzondere gamewereld, boordevol bizarre technologieën en ideeën. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon een middagje plezier wilt hebben, in Kansas City gaat gamen verder dan alleen het scherm. Het is alsof je midden in het spel stapt en alles om je heen verandert. De toekomst van gamen begint hier, in Kansas City!

Klik hier om verder te lezen

Space City, Huntsville in Alabama

Verken de wonderen van de ruimte en daarbuiten in de ontdekkingscentra en musea van Alabama. Een absolute must voor liefhebbers van de ruimte. Je vindt er talloze manieren om meer te leren over wetenschap en technologie. Lees verder over hoe je een buitenaardse ervaring toevoegt aan je Sweet Home Alabama bestemming!

Klik hier om verder te lezen

Wil je nog meer inspiratie en/of routesuggesties, om zo de ultieme vakantie samen te kunnen stellen voor jouw klanten? Ga dan naar de website van Travel South of volg de cursus van Travel South op TravEcademy en maak kans op een leuke cadeaubon.

Voor vragen stuur een bericht naar: marketing@targettravel.nl of neem telefonisch contact op via: 030-6770757.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!