Het Ruige Westen Van Amerika

EPISCHE ROAD TRIPS! 

Ontdek en laat je prikkelen! Duik in de wereld van Road Trips USA in de mei-editie en ontdek vijf adembenemende routes die je meenemen door het ongetemde westen van Amerika. Slingerende wijnroutes die door Californië en Oregon kronkelen, vulkanische pieken en eindeloze vlaktes die Washington sieren, geologische wonderen verspreid over Montana, Utah en Idaho, en uiteraard de majestueuze bergen en fonkelende gletsjers van Alaska.

Speciaal voor reisagenten zijn er in totaal 43 self drive-routes ontwikkeld, dus er is er altijd wel eentje door het gebied waar jouw klant graag naar toe wil. Je kunt ze allemaal bekijken op de website visittheusa.com/traveltrade onder ‘itineraries’.

De Road Trips USA routes zijn zorgvuldig ontworpen met meerdere overnachtingen, speciaal voor jou. Zo heb je de mogelijkheid om je klanten te inspireren met verrassende routes en onvergetelijke ervaringen in de Verenigde Staten. En het beste van alles? Je kunt deze routes direct boeken via je vertrouwde reisorganisatie, die op hun beurt contact opnemen met hun lokale agent. Ontdek de reismogelijkheden en laat je passie voor reizen spreken!

Het Ruige Westen van Amerika

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!