daysof76deadwood-2opt

Het wildste deel van het Westen in Deadwood

Tot grote opluchting van iedereen die verpletterd achterbleef door het voortijdige einde van HBO’s Deadwood in 2006, keren Seth Bullock, Al Swearengen, Calamity Jane, en anderen terug in de film van 2019. Er is geen betere manier om dit te vieren dan door het echte Deadwood in het westen van South Dakota te ervaren. En vergeet niet een Vakantiegids te bestellen om nog meer avonturen in South Dakota te ontdekken.

Als je de stadsgrenzen betreedt, word je terug in de tijd getransporteerd. Loop door de straten die begonnen als modderige wegen. Zie waar Seth Bullock zijn eigen vorm van recht en orde handhaafde. Bekijk de plek waar Wild Bill Hickok aan zijn einde kwam, en kaart waar Al Swearengen zijn, uh… waren verkocht. Bij elke stap in een stad waarvan de wildwest capriolen de inspiratie vormden voor een van de grootste televisieshows aller tijden, voel je de echte geschiedenis.

Start bijvoorbeeld in de historische opslagplaats van de stad: Het Adams Museum (150 Sherman St.). Het is een must-visit plek voor iedereen die op zoek is naar echte stukjes geschiedenis van enkele van Deadwood’s meest geliefde personages. Of wat dacht je van edelsteentheater/mineralenpaleis, The Bullluck Hotel, Mount Moriah Cemetery en Mount Roosevelt. 

Lees hier meer over de beste plaatsen om alles in Deadwood te vieren. In de woorden van Al Swearengen, “Welkom in <expletive> Deadwood!”

Adams Museum Deadwood Legends    Adams Museum Deadwood Guns and Cards Display

Foto’s: Adams Museum
Foto boven: Days of 76 Parade

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!