shutterstock_1815301571

KLM hervat vanaf 18 oktober vluchten naar Barbados

Na een succesvol eerste seizoen in de winter van 2021/2022 hervat KLM vanaf 18 oktober 2022 haar vluchten naar Barbados. De luchvaartmaatschappij vliegt vanaf Amsterdam drie keer per week, met vluchten op dinsdag, donderdag en zondag.

De Barbadiaanse Minister van Toerisme en Internationaal Vervoer, senator Lisa Cummins, is blij met de terugkeer van deze vlucht. “De Europese markt is een belangrijke markt voor Barbados en onze kantoren in Europa hebben zich ingezet om manieren te vinden om de toegankelijkheid van Barbados voor onze Europese bezoekers te vergemakkelijken. Aangezien KLM vanuit 90 steden in Europa opereert, is de terugkeer van deze vlucht naar Barbados van strategisch belang om het eiland voor iedereen bereikbaar te maken”, aldus minister Cummins.

2023
KLM vliegt van 18 oktober tot eind maart 2023 naar Barbados. Daarnaast heeft Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) onlangs een reclamecampagne gelanceerd om KLM als luchtvaartpartner te presenteren op Schiphol, maar ook op de luchthaven van Milaan en op een speciale tram in Amsterdam. KLM vliegt naar Bridgetown met een A330-200 in twee klassen (Business en Economy). De vluchten vertrekken om 10:05 uur van Schiphol en komen om 14:20 uur plaatselijke tijd aan op Barbados Grantley Adams Airport.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!