Lucienne is winnaar twee!

Van juni t/m november bieden Icelandair en Brand USA je de unieke mogelijkheid om een studiereisplek te winnen naar IJsland en de Verenigde Staten. We mogen na Norbert Kets van Travel Time nu ook de tweede winnaar bekend maken. Zorg ervoor dat jij de volgende bent!

Winnaar nummer twee voor de maand juli is Lucienne Litjens van Reiscreaties, die succesvol alle benodigde trainingen en stappen heeft voldaan in deze maand. Lucienne’s pakketje vol Icelandair en Brand USA goodies werd naar haar oude adres gestuurd maar is gelukkig toch op tijd nog door haar opgehaald. De verrassing en haar daaropvolgende enthousiasme was nog altijd even groot. Hadden we al gezegd dat Lucienne super blij is dat ze mee mag!

Inmiddels hebben Brand USA en Icelandair de data van de studiereis bekend gemaakt. De reis zal plaatsvinden van 29 mei – 7 juni 2024. Uiteraard behoort een verblijf in IJsland tot het programma om daarna door te vliegen naar een stad in Amerika van waaruit een mooi programma gevolgd gaat worden. De bestemming blijft nog even geheim maar het belooft zeker een indrukwekkende reis te worden.

Wil jij ook kans maken op een plek op deze studiereis in 2024? Volg de Icelandair cursus op TravEcademy, behaal per maand 5 trainingen in het Brand USA Discovery Program en maak kans!

Bekijk de TravEcademy winactie van Icelandair en Brand USA voor meer informatie en details over hoe je kans maakt op één van de begeerde plekken.

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!