shutterstock_1416193169

Mooiste skiresorts in Idaho

Schweitzer bij Sandpoint
Schweitzer is het grootste skiresort van Idaho en Washington, met 12km2 skibaar terrein en 92 routes, samen met drie terreinparken, een tubing hill, nordic skiën, backcountry sneeuwscooteren en heli-skiën. Net op tijd voor het seizoen 2021/2022, zal het resort het boutique ski-in, ski-out Humbird Hotel introduceren, met 31 kamers en een restaurant en bar met 50 zitplaatsen. Reserveringen zijn beschikbaar voor het boeken van verblijven vanaf 14 januari 2022. Schweitzer is gelegen in de ruige Selkirk Mountains in de buurt van de Wildhorse Trail Scenic Byway.

Tamarack Resort bij Donnelly
Tamarack’s ski-in & ski-out overnachtingsmogelijkheden trakteren bezoekers op 850 meter lange hellingen op 11km2 terrein, samen met de mogelijkheid tot het genieten van Nordic of sneeuwschoen wandelingen en fat
bikeroutes. Het resort gaat verder met de uitbreiding van de nieuwste westerse Alpine Village, waar gasten een nieuwe winkel en verhuurfaciliteit zullen vinden in aanvulling op een bestaande upscale-casual restaurant, vier quick-serve
eettentjes, een supermarkt en een koffieshop. Dit seizoen kunnen gasten genieten van snellere toegang tot de lift met nieuwe touchless ticket kiosken en RFID-gates en uitstekende skiomstandigheden, dankzij de verbeterde sneeuwkanonnen technologie en een uitgebreide verzorgingsvloot. Tamarack ligt vlakbij de Payette River Scenic Byway in de West Central Mountains.

Soldier Mountain Fairfield
Soldier Mountain biedt 36 afdalingen, een terreinpark en een verscheidenheid aan bowls. Het staat bekend om zijn uitgestrekte, skibare backcountry en catskiing activiteiten. Dit seizoen zullen bezoekers nieuwe scanning technologie, online kaartverkoop en de mogelijkheid om het skigebied te huren voor een dag, maandag tot en met woensdag. Soldier is gelegen in de prachtige Sawtooth Mountain Range, net ten westen van de Sawtooth Scenic Byway.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!