Saadiyat Nights in Abu Dhabi

Drie maanden lang wereldberoemde artiesten

Vanaf 6 januari start Saadiyat Nights, een drie maanden durend muziekspektakel op het Saadiyat Eiland in Abu Dhabi. Wereldberoemde muziekiconen als Mariah Carey, Sting GooGoosh en Andrea Bocelli komen hier samen.

Tijdens deze allereerste editie van het bijzondere openluchtmuziekevenement geniet je vanaf de speciaal gebouwde openluchtlocatie op het Saadiyat Eiland niet alleen van het muzikale talent op het podium, maar ook van een adembenemend uitzicht over onder andere wereldberoemde gebouwen.

Opening

Saadiyat Nights start spectaculair met Mariah Carey, een superster die vijf Grammy Awards op haar naam heeft staan. Met haar indrukwekkende vijf-octaaf bereik en een schat aan hits die decennialang de hitlijsten domineerden, belooft haar optreden een hoogtepunt te worden. Vervolgens neemt GooGoosh, een icoon in de Iraanse muziekwereld en geliefd door velen, op 20 januari het stokje over. Zij zal het publiek betoveren met haar uitgebreide repertoire dat zes decennia omspant. Aangezien dit haar laatste tournee is, wordt dit een unieke kans voor fans om haar grootste hits nog eenmaal live te ervaren

Sting en Bocelli

Tijdens de eerste dagen van het nieuwe jaar werd aangekondigd dat ook rocklegende Sting zijn opwachting zal maken in Abu Dhabi, als hoofdact op zaterdag 3 februari om precies te zijn. De Britse songwriter staat bekend om klassiekers zoals Desert Rose en Englishman in New York. Op 27 januari zal de  geliefde Italiaanse tenor Andrea Bocelli  fans verrukken met gepassioneerde favorieten uit zijn repertoire.

Nieuwe aankondigingen

Extra artiesten, waaronder Arabische supersterren, worden de komende weken aangekondigd. Fans kunnen nu hun tickets boeken, vanaf AED 200 op ticketmaster.ae.

Wil je meer te weten komen over evenementen of Abu Dhabi in het algemeen? Maak dan de minicursussen en word een ware Abu Dhabi expert!

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!