Ontdek Oregon, prachtige kust en adembenemende natuur

Je kunt Oregon niet leren kennen zonder er te zijn geweest want verhalen alleen zijn niet genoeg. Bewonder de fascinerende kustlijn, verken het vulkanisch gebergte, ontdek kristalheldere meren en verken woestijnen die zich eindeloos uitstrekken. Of het nu gaat om eersteklas pinot-wijnen, het beste eten en het meest smakelijk ambachtelijke bier van het land, avontuurlijke fiets- of kanotochten of wat er maar in je opkomt: Oregon is de plek waar je dit allemaal kunt vinden. 

Naast de diverse nationale parken heeft de Beaver State meer dan driehonderdeenenzestig State Parks waar je heerlijk kunt picknicken en overnachten in yurt’s, tipi’s, rustieke cabins of op een camping in je eigen camper. Keuze genoeg dus! Eten en drinken is in Oregon een ware ambacht en de makers zijn absoluut culinaire trendsetters. Op de vele culinaire festivals kun je al die lokale heerlijkheden zelf proeven. In Oregon wordt – in tegenstelling tot de meeste Amerikaanse staten – geen omzetbelasting berekend. Dit levert een besparing op van ongeveer 5-10 procent op alle aankopen. Het is dan ook zeker de moeite waard om een uitstapje te maken naar enkele van de bekende winkelketens of naar een van de vele outlet centers die de staat rijk is. 

Brand USA USA Discovery Program
Word een USA Expert en maak kans op een cadeaubon van Rituals ten waarde van €100! Behaal voor eind februari de Oregon Badge (of 2 andere badges voor Portland en USA Winter Sports als je de Oregon Badge al hebt), en je dingt automatisch mee naar de prijs. De winactie loopt nog tot 28 februari 2023, dus meld je nu aan en pak die kans….

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!