Win een famtrip naar Istanbul!

Ontdek de opmerkelijke en bijzondere stad Istanbul door middel van de cursus en maak kans op deelname aan een geweldige famtrip!

Istanbul is ‘the new cool’. Omdat het de thuisbasis is van een zeer divers publiek en twee continenten verbindt, is cool zijn onvermijdelijk. Het is de eindeloze verscheidenheid van Istanbul die haar bezoekers fascineert. De musea, kerken, paleizen, grote moskeeën, bazaars en plaatsen van natuurlijke schoonheid zijn ontelbaar. 

De variëteit van Istanbul alsmede de moderne en traditionele kenmerken van de stad fascineren haar bezoekers. Men kan het levendige dagelijkse leven ervaren in een omgeving van oude geschiedenis en natuurlijke schoonheid. De grootste metropool van Türkiye brengt twee continenten, Europa en Azië, samen rondom de Bosporus. Overblijfselen van de vroege beschavingen van Byzantium en het Ottomaanse Rijk geven de stad een historische charme. Het rijke culinaire erfgoed van de stad garandeert eersteklas restaurants, recepten uit de paleiskeukens en smakelijk streetfood.

Tijd om deze prachtige stad beter te leren kennen en dat kan met de cursus op TravEcademy. Door deze succesvol af te ronden, maak je ook nog eens kans op deelname aan een geweldige famtrip. Dus zet ‘m op!

START DIRECT & WIN!

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!