TUI cruises

TUI Cruises begint vroeg met het zomerseizoen

De Mein Schiff-vloot begint dit jaar eerder dan gepland aan het zomerseizoen. Alle zeven schepen van TUI Cruises moeten in april weer in de vaart zijn.

De Mein Schiff 5 verliet zondag de haven van Palma de Mallorca voor een eerste cruise in de Middellandse Zee met circa 1.500 gasten. Na een afslag naar Marseille gaat de zevendaagse reis verder langs de Spaanse kust naar Barcelona, ​​Valencia en Alicante. Er volgen nog meer cruises met een vergelijkbare route. In mei gaat het van- en naar Heraklion langs de Griekse eilanden. In april hervat Mein Schiff Herz na twee jaar ook de activiteiten met passagiers.

TUI Cruises is dan weer met alle zeven cruiseschepen uit de vloot onderweg. De rederij uit Hamburg verwacht in de loop van de zomer weer op volle toeren te draaien.

Vier schepen bieden cruises aan in Noord- en West-Europa en de Baltische Zee, drie schepen varen op de Middellandse Zee:

  • De Mein Schiff 1, Mein Schiff 4 en Mein Schiff 6 cruisen in de zomer rond Noorwegen en in de Baltische Zee.
  • De Mein Schiff 3 biedt cruises rond Groot-Brittannië en West-Europa.
  • Met de Mein Schiff 2, Mein Schiff 5 en Mein Schiff Herz kunnen passagiers de westelijke- en oostelijke Middellandse Zee ontdekken.

‘Ondanks de zorgen die ons allemaal bezighouden, is het verlangen naar een time-out en daarmee de wens om te reizen groot’, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises over de huidige boekingssituatie. ‘Met de voor maart aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen trekt ook de vraag naar cruises weer aan. Vooral de Middellandse Zee is populair, maar ook reizen naar Noorwegen en de Oostzee met vertrek vanuit Duitse havens.’

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!