Uitzonderlijk veel winnaars tijdens TravDay!

Wat een feest was het afgelopen maandag 25 september in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De vijfde editie van TravDay bezorgde alle bezoekers en standhouders een dag vol inspiratie en mooie ontmoetingen. Daarnaast was er ook weer een hoop fun met VR-brillen, waarzegster, massages, privétours, cocktailbar en last-but-not-least een prijzenregen tijdens de Wheel of Fortune en Kennisquiz van TravEcademy, waarbij diverse reisprofessionals in de prijzen vielen!

TravEcademy 20 jaar
Tijdens deze TravDay editie was het extra groot feest voor TravEcademy, dat momenteel haar 20-jarig bestaan viert. Naar aanleiding van dit jubileum is TravEcademy compleet vernieuwd. Judith Wetselaar, als (web)redacteur bij TRAVel Media (TravMagazine, Travelpro, red.) al bijna 12 jaar verantwoordelijk voor het populaire platform, gaf aan de stand tekst en uitleg.

Het jubileum van TravEcademy werd gevierd met een grote winactie. Via de Wheel of Fortune konden bezoekers een stortvloed aan prijzen winnen: cadeaubonnen van Rituals, goodieboxen van Aruba, een hotelcheque van Vuelandia, een autohuurcheque van Sunny Cars, vliegtickets van Air Europa en een reiskoffer en jaarpolis van Lifecard Travel Assistance, de Duitse reisverzekeraar die de Nederlandse markt betreedt.

Door je tijdens TravDay bij de stand van TravEcademy te melden, maakte je diezelfde middag kans op het winnen van deze prachtige prijzen. Uit de ruim honderd enthousiastelingen werden via een online willekeurige namenkiezer acht reisprofessionals op het podium geroepen. Met een flinke zwaai aan de Wheel of Fortune gingen de volgende gelukkigen naar huis met deze prijzen:

  • Renate Soer van Personal Touch Travel – Air Europa 2 vliegtickets short haul
  • Karen Brouwers van TUI at Home – Vuelandia-voucher ter waarde van €150,-
  • Corine Ravestein van Vakantieparels – Sunny Cars autohuur-cheque van €250,-
  • Iris Goulmy van Travel by Iris – Princess-rolkoffer met inhoud en een jaarpolis van Lifecard Travel Assistance
  • Conny van Roon van De ReisMeiden – Rituals-cadeaubon ter waarde van €100,-
  • Desirée van Elk van Face2Face Travel De Globetrotter – Rituals-cadeaubon ter waarde van €100,-
  • Anouchka Paans van Travel Counsellors – Aruba-goodiebag
  • Monika Grubic van Pelikaan Travel Group – Aruba-goodiebag

Daarnaast konden bezoekers dit jaar bij de TravEcademy-stand meedoen aan de korte Air Europa Kennistest. Salesmanager Tako Träger mocht op het podium twee long haul tickets uitreiken aan:

  • Magda Stomphorst van Travel Counsellors – Air Europa 2 vliegtickets long haul

De prijzenregen hield niet op. Ecuador Toerisme, dat als standhouder aanwezig was met 15 lokale partners, deelde prijzen uit in de vorm van hotelnachten in onder andere Quito en Cuenca. Tenslotte maakte Hilda Gonzalez van Avila Reizen bekend wie als deelnemer mee mag op een studiereis naar Peru.

Je leest meer over de vijfde editie van TravDay in TravMagazine #39 van eind september.

Bekijk hier nog meer foto’s.

En wat dacht je van de aftermovie…

Ook kans maken?
Kon je er niet bij zijn of viel je helaas buiten de prijzen tijdens de Wheel of Fortune? Geen zorgen, want je maakt op TravEcademy elke dag kans op het winnen van leuke prijzen door o.a. deelname aan de diverse gratis cursussen. Bekijk de verschillende winacties van uiteenlopende partijen en win!

Daarnaast vindt op 8 april 2024 de volgende TravDay plaats in de Rijtuigenloods, dus zet deze datum alvast in je agenda!

Berichten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!