shutterstock_409448266

Winnaar hoofdprijs Visit Sweden bekend!

Wie is er toch vandoor gegaan met die prachtige hoofdprijs van Visit Sweden & BBI Travel? Door deel te nemen aan de cursus ‘Zweedse winter – een onvergetelijke winterbeleving’ maakte je kans op het winnen van een 8-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden met BBI Travel. Inmiddels is de winnaar bekend!

Nynke Terpstra, reisadviseur bij Internoord Vakanties is de terechte winnaar! Zij sloot de cursus succesvol af binnen recordtijd. Zij heeft de 8-daagse ‘Ski Lover’s trip’ naar Stöten in Zweden met BBI Travel gewonnen en vliegt straks van zondag tot zondag met de BBI Travel chartervlucht vanaf Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains Airport voor een ‘Ski Lovers’ trip naar Stöten in Sälen. Transfers, accommodatie, skipas en een sneeuwscootersafari zijn inbegrepen.

Van harte gefeliciteerd! 

Ben jij ook benieuwd naar een hele andere winterbeleving? Zweden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring in de winter. Sneeuwscootertochten, rendieren, schaatsen, het noorderlicht, de sami cultuur, sledehondsafari’s, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en de rode Zweedse huisjes in een wit landschap geven Zweden z’n unieke winterse kenmerken. En o ja, je kunt er natuurlijk ook geweldig skiën!

Maak de cursus ‘Zweedse winter – een onvergetelijke winterbeleving’ en ontdek het allemaal!

 

          

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!