De-Jong-Intra-Paul-van-Laarhoven-Indonesie-2022-2

Bali weer terug op de kaart

Het toerisme naar Bali is na twee coronajaren weer op gang gekomen. Alle reden voor Paul van Laarhoven, manager Touroperating bij de Jong Intra Vakanties, voor een werkbezoek aan het populaire Indonesische eiland.

Bali was vele jaren op rij een grote bestemming voor de Jong Intra Vakanties. Tot in maart 2020 de coronacrisis uitbrak en het eiland twee volle jaren geen internationale toeristen kon ontvangen. Inmiddels is het toerisme weer op gang gekomen.

Tijdens zijn werkbezoek ging Van Laarhoven persoonlijk langs bij de hotelpartners waar de Jong Intra mee samenwerkt. Hij was positief verrast dat veel hotels gedurende de twee zware jaren open zijn gebleven en flink hebben geïnvesteerd of gerenoveerd.

De Jong Intra Vakanties nodigde een aantal van haar belangrijkste hotelpartners alsmede haar incoming agent uit voor een diner op het strand van Sanur op Bali.

Tijdens het diner, met vertegenwoordigers van onder andere Santrian Hotels en Accor, werden volop ervaringen uitgewisseld. De internationale markt trekt volgens Van Laarhoven gelukkig flink aan.
‘Het eiland is absoluut terug op de toeristische kaart. Veel hotels hebben uitstekende aanbiedingen. De prijzen van de vluchten stijgen wel harder dan gewenst. Bali verwacht echter de komende maanden veel toeristen. In november vindt de G20 plaats op het eiland. Een reden te meer om alles tip-top in orde te hebben.’

Foto: Paul van Laarhoven (midden) met lokale hotelpartners.

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!