33266h

Beleef een echte ‘Montana-ervaring’

Voor een onvergetelijke echte ‘Montana ervaring’, bezoek Glacier National Park en reis met SUN TOURS over de wereldberoemde ‘Going-to-the-Sun Road’. De tour concentreert zich op de natuurlijke kenmerken van de gletsjers en de relevantie voor de Blackfeet Indian Nation, vroeger en nu. De focus van deze tour ligt op de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende landschap dat de Indianen de ‘Ruggengraat van de Wereld’ noemen.

De gidsen zijn bewoners van het reservaat, goed op de hoogte van vele facetten van de tribale geschiedenis, cultuur en levensstijl. Ze hebben uitgebreide informatie en ervaring in Glacier National Park. Spirituele en filosofische perspectieven komen aan bod, evenals veel gebruikte planten en wortels voor voeding en medicijnen. 

Bekijk de meest schilderachtige gebieden met gletsjermeren, gebeeldhouwde valleien en de torenhoge verticale mammoetpieken van de noordelijke Rocky Mountains van 3.000 meter hoog. Fotografeer een terugtrekkende gletsjer vanaf de kant van de weg. Geniet van de mogelijkheden om Grizzly en zwarte beren, Rocky Mountain Elk & Goats en Big Horn Sheep te zien in hun natuurlijke habitat en vele andere inheemse soorten die dit ecosysteem thuis noemen. 

De tochten vertrekken dagelijks. De route gaat over de Continental Divide, naar de westkant van de Garden Wall, verder naar Big Bend, Weeping Wall en dan terug naar het startpunt. Er worden veel fotostops en rustpauzes gehouden. Stops kunnen zijn, Jackson Glacier, Logan Pass, Big Bend en Valley Overlook. 

Kijk hier voor meer informatie over de comfortabele bussen en route. 

Berichten

Meest gelezen

Nieuwste cursussen

Nieuwste vacatures

Aankomende events

Mis niets en schrijf je hier in op onze nieuwsbrief!